Fitness

Medische Fitness
Mensen die meer bewegen zijn minder ziek, voelen zich fitter en meer ontspannen, slapen beter en hebben een betere spijsvertering. U krijgt minder kans op chronische ziekten als artrose, diabetes en een hartinfarct. U spieren en gewrichten blijven soepel en sterk zodat u veel minder last heeft van ouderdomsklachten. En mensen met een goed fysieke conditie voelen zich ook psychisch beter. Om maximaal resultaat te krijgen van fitness is een goede begeleiding belangrijk.

Medische fitness is een vorm van fitness onder begeleiding van een sportinstructrice en/of fysiotherapeut. Voor het starten met de medische fitness krijgt u een intake. Dit houdt in een vraaggesprekje en er worden een aantal lichamelijke testen afgenomen. Aan de hand van de uitslagen van de testen en uw wensen wordt een persoonlijk oefenschema gemaakt. Voor uw gemak ontvangt u een chipcard die u eenvoudig in alle apparaten kunt stoppen.

De op luchtdruk werkende apparatuur wordt dan automatisch ingesteld zodat u zich volledig op het oefenen zelf kunt concentreren. Het programma kent een uitgebalanceerde opbouw zodat u op een verantwoorde manier aan uw conditie en spierkracht werkt. Door de begeleiding wordt het mogelijk gemaakt een programma samen te stellen dat rekening houdt met uw conditie, werkbelasting en klachten.

Kosten fitness
Intake = 25 euro eenmalig

1x per week 1uur fitness = 32,00 euro per maand.
2x per week 1uur fitness = 53,50 euro per maand.

Voor meer informatie kunt met ons contact opnemen via info@fysiotherapiehelvoirt.nl